RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

La igjen visittkort etter påkjørselen

Mannen som kjørte på den 11 år gamle gutten på Vinderen tirsdag, stakk av og la igjen visittkortet sitt fordi han hadde så dårlig tid.

VINDEREN: Den 11 år gamle gutten som ble påkjørt i Slemdalsveien rett ved Shell på Vinderen, ble kjørt til Ullevål sykehus etter påkjørselen med smerter i brystet.
Politiet kom i kontakt med mannen ikke lenge etter ulykken, fortalte operasjonsleder Britt Børve ved Oslo politidistrikt til Akersposten.no tirsdag.
I dag skriver Nettavisen at føreren av bilen stakk av fordi han hadde så dårlig tid.

Skulle i møte

Ifølge vitner stoppet føreren bare så vidt. Han konstaterte at gutten var påkjørt og skadet, før han kjørte fra stedet før politiet kom. Før han dro, la han imidlertid igjen visittkortet sitt hos sjåføren av bussen gutten hadde kjørt med for å forsikre seg om at politiet skulle få tak i han.

Føreren av bilen har forklart at han var fanget i en vanskelig situasjon, fordi det var mange personer som ventet på ham i et møte.

- Det var en skrekkelig opplevelse, som jeg aldri vil kunne glemme. Og jeg er lykkelig over at det gikk så bra som det gjorde, sier sjåføren til Nettavisen.

Blir avhørt

Nå har mannens førerkort blitt beslaglagt, og sjåføren vil bli kalt inn til avhør.

- Vi ser alvorlig på at involverte i ulykker forlater skadde personer, sier etterforskningsleder Knut Nysæter ved trafikketterforskningen i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Gutten slapp unna med små skader etter sammenstøtet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere