RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lå og sov i snøen så jakka frøs fast


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Avslutningen på 2012 og starten på 2013 ble travle dager for Manglerud-politiet. Branner, innbrudd og beruselse er noen stikkord.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Litt før klokken 01 fredag ble det meldt at det lå en mann og sov i snøen i Ravnåsveien på Holmlia.

Han var godt beruset og hadde ligget såpass lenge at jakka hans hadde satt seg fast i snøen. 

Den 52 år gamle mannen ble geleidet hjem av politiet.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Brent kaffe

RYEN: Torsdag kveld kom det melding om at det luktet røyk fra industriområdet nedenfor Ryenkrysset. Det viste seg at det var blitt litt for varmt i kaffebrenneriet til Solberg & Hansen i Enebakkveien. Ingen større skader.

Tyveriforsøk

BJØRNDAL:  En halvtime inn i natt til fredag fikk politiet melding om at tre unge gutter fiklet med låsen på en fyrverkericontainer ved REMA 1000 på Bjørndal. Da de forsto at de ble observert, stakk de av. Politiet fikk tak i den ene – en 17 år gammel gutt. Men det ble ingen forføyninger i og med containeren ikke var brutt opp.

Innbrudd

SKULLERUD: Natt til fredag ble det meldt om mulig innbrudd i en bedrift i Enebakkveien 302 på Skullerud. En vindusrute var knust. Det er uklart om noen har vært inne.

Vinglete kjøring

MOSSEVEIEN: Flere meldinger kom til politiet  fredag morgen om at en bil kjørt svært vinglete innover Mosseveien . Bilen ble stoppet i sentrum. Føreren, en mann på 52 år, kunne ikke gi noen forklaring på hvorfor han hadde kjørt så uryddig.

Branner etter fyrverkeri

SKULLERUD OG HOLMLIA: På snaut to timer fredag kveld kom det to meldinger om branner. Den ene var i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Her hadde det blitt for varmt i en varmtvannsbereder. I Ravnkroken på Holmlia brant det i en søppelkasse.

Dette var sannsynligvis forårsaket av fyrverkeri. Varmen ble slukket med snø.

Kjørte i lysmast

BRYN: Lørdag mistet en bilfører kontrollen på kjøretøyet sitt like ved Brynstunnellen. Bilen hadde fått snurr og endte sin ferd i en lysstolpe. Det ble ingen personskader. Føreren, en 24 år gammel mann, har forklart at han skulle skifte kjørefelt og mistet kontrollen.

Biljakt

SVÆRSVANN: Politiet forsøkte søndag formiddag å stoppe en bil i Enebakkveien. Den forsvant mot Sværsvann  og ble borte. Litt senere ble den funnet igjen i Sandbakkveien. Den var påført falske skilter. Saken etterforskes av Follo-politiet.

Brant langs vegg

HOLMLIA: Søndag kveld ble det meldt om at det hadde brent i en vegg ved Mega Grill i  Nordåsveien på Holmlia. Det er noe uklart når det brant, men da politiet kom til stedet, var veggen helt svart . Politiet er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

4 biler + 1 buss på glattisen

BJØRNDAL: Sent søndag kveld ble det igjen bekreftet hvor sårbar adkomsten til Bjørndal er. På det glatte føret smalt nemlig fire biler og en buss i hverandre i Slimeveien ved Bjørnholt skole. To personer ble behandlet på stedet for små skader. Men veien var stengt en god stund mens opprydding pågikk. Og dermed var Bjørndal stengt for inn- og utkjøring.

Vannspruten sto

LAMBERTSETER: Klokken 13 på årets siste dag kom en noe spesiell melding. Vannspruten sto i været i en hage i Radarveien på Lambertseter. Det viste seg at et vannrør hadde sprunget lekk  på en tomt hvor et gammelt hus nylig er revet. Vannet ble midlertidig stengt av.

Søppelbrann

HOLMLIA: Søndag kveld ble det meldt om brann i en søppelcontainer i Ravnåsveien på Holmlia. To gutter skal være observert mens de kastet noe inn i containeren før de stakk av. Brannen var slukket i løpet av en halvtime. Politiet er interessert i vitneobservasjoner.

16-åring sovnet på t-banen

ULSRUD: Ti minutter  inn i det nye året fikk politiet melding om at  en ung, beruset kvinne hadde sovnet på t-banen på Ulsrud. Det viste seg at kvinnen bare var 16 år. Hun var så full at hun ble kjørt til legevakten.

Utbrent container

TRASOP: En snau time inn i det nye året  ble det varslet om brann på Trasop skole. Da nødetatene kom til stedet, viste det seg at brannen var begrenset til en container. Denne ble utbrent.

Kranglete mann

RYEN: Politiet ble tirsdag morgen tilkalt til Esso på Ryen. Der hadde en svært kranglete mann ødelagt en klokke. Han forsvant innen politiet nådde frem.

Kjente på bildører

LJAN: 3-4 personer ble tirsdag kveld observert mens de kjente på bildører i Åsdalsveien på Ljan. De forsvant da de forsto at de ble iakttatt.

Kjørte i fjellveggen

HAUKETO: En person ble kjørt til Ullevål sykehus med mulige skader i brystet etter at en bil tirsdag kveld kjørte i fjellveggen i Ljabruveien like ovenfor Mortensrudveien. Førerkortet ble beslaglagt. Bilen fikk meget store skader.

Klippet hull i gjerdet 

MANGLERUD: Tirsdag ettermiddag ble det oppdaget at det var klippet hull i gjerdet mot T-banen på Manglerud. Politiet antyder at dette kan ha vært gjort med tanke på å stjele kobber fra bane-området. Gjerdet ble omgående reparert.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere