RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La oss danse!


Flotte jenter på rekke og rad opptrådte som"Andrew Sisters": og fremførte Rum and Coca Cola. Foto:Otto Graf
Flotte jenter på rekke og rad opptrådte som"Andrew Sisters": og fremførte Rum and Coca Cola. Foto:Otto Graf
Aulaen på Manglerud videregående skole var fylt til trengsel da musikklinjen inviterte til konsertforestillingen "Let's dance".

MANGLERUD: Onsdag 24. mars presenterte elevene det de har jobbet med i samspill de siste månedene - nemlig musikk som har sin opprinnelse i dans.

Reperoaret spente fra stildanser i barokken, via calypso, salsa, tango, jazz og Elvis Presley til flere låter av Michael Jackson, forteller Otto Graf til Nordstrands Blad.

Elever ledet

Konserten hadde en stilig ramme. Aktørene hadde lagt mye arbeid i klær og sminke og lys. Det var med på å gjøre konserten til en opplevelse.

To av skolens lærere, Andreas Berg (tidligere elev) og Ingvild Hov ledet de fremmøtte gjennom kvelden med humor og varme.

Tur til Praha

Masseopptrinnet som åpnet showet med alle elevene i de to førsteklassene (60 elever) som danset til "Thriller", gjorde inntrykk.

Storbandet vartet opp med smooth Quincy Jones. I avslutningsnummeret deltok samtlige elever (120 i alt) i Irving Berllin's "Alexander's Ragtime Band" - innslaget strålte av overskudd. Det var skikkelig futt i 2. klasse som danset swing til denne låta.

I kaféen kunne man kjøpe hjembakte kaker og kaffe. Pengene går til 2. klasse sin studietur til Praha.

Imponert far

– Jeg er imponert, sier Tore Tømte, far til Julia i 2. klasse. I tillegg til gode enkeltprestasjoner synes han Manglerud videregående skole er spesielt flinke til å få fram alle elever.

– Og jeg gleder meg til Praha-turen, smiler datteren Julia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere