RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La sosta is back


Henning og Marco er tilbake på Adamstuen.
Henning og Marco er tilbake på Adamstuen.
Vi er endelig tilbake igjen, sier Henning Matiesen og Marco Vacchina som gjenåpnet den populære kaffebaren i nye lokaler på Adamstuen fredag.

ADAMSTUEN: Vi skal ha offisiell åpning til høsten, sier Henning lykkelig.

Det er likevel flere som har fått med seg at den kjente og kjære nærkafeen er tilbake, for da Lokalavisen svinger innom de flotte nye lokalene som ligger i det tidligere Bislett solstudio litt lenger ned fra det tidligere "hjørnet", står både champisflaske og blomster på kaffedisken.

Dere må ta bilde av blomstene da, sier en strålende fornøyd kunde.

Knut Borge har funnet sin faste plass utenfor de lyse og trivelige lokalene, og det er mange nysgjerrige som stopper opp når de går forbi for å se at det faktisk er sant, og som Henning sier:

Ja, Sosta is back. Da er det på ny klart for kaffe i strøket, en prat med Marco og Henning, og alt virker som det er ved det gamle. Alle som har deltatt i Facebook-gruppene som har støttet Henning og Marco i jakten på nye lokaler kan nå juble sammen med resten av lokalbefolkningen som endelig får stamkafeen tilbake i strøket..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere