RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ladet hagle og unggutter bak rattet


MYE KRIM: Politiet har hatt nok å henge fingrene i de siste dagene i Oslo vest. Illustrasjonsfoto
MYE KRIM: Politiet har hatt nok å henge fingrene i de siste dagene i Oslo vest. Illustrasjonsfoto
Unggutter bak rattet, mann med ladet hagle på Ullern og en taxisjåfør i trøbbel. Dette er bare noe av det som meldes fra Majorstua-politiet de siste dagene.

OSLO VEST: Mandag formiddag stoppet politiet en bil med tre unge gutter i. Både fører og passasjerer var fra 13-15 år gamle, bilen var stjålet, og alle tre innrømmet å ha kjørt bilen. Barnevernet ble koblet inn i saken, og det er opprettet anmeldelse.

Lommetyv

Forrige onsdag ettermiddag ble en passasjer frastjålet lommebok på 20-bussen. – Fornærmede observerte at en mann ga lommeboken videre til en annen mann, og fikk hjelp av en politimann til å stoppe han som hadde lommeboken. Medhjelperen klarte å stikke av, men fornærmede fikk igjen lommeboken, sier politioverbejtent Dagfinn Kaldal.

Våpenbesittelse

Samme formiddag fikk politiet melding om at en person var observert på Ullern bærende på en plastpose med et våpen i. Politiet fikk god beskrivelse av mannen og av bilen han disponerte, og etter kort tid ble mannen pågrepet på parkeringsplassen ved Sognsvann.

Patruljen fant en dobbeltløpet hagle i mannens bil, og ved ransaking på bopel fant man også ammunisjon. Det er opprettet sak på forholdet.
Torsdag formiddag fikk politiet melding om at en mann var observert mens han ladet en hagle på en adresse på Fagerborg. Da politiet kom til stedet fant de en godt voksen mann som skulle teste våpenet i bakgården. Mannen fikk forklart at dette var uklokt å gjøre midt i byen, og både våpen og ammunisjon ble beslaglagt.

Forsøk på å stjele

I Bogstadveien torsdag ettermiddag observerte en patrulje at en person stakk hånden ned i vesken til en dame. Tre stykker løp fra stedet, men patruljen fikk stoppet alle tre. De treformentlig rumenske statsborgerne ga hverandre skylden for tyveriforsøket.

Innbrudd i bedrift

Fredag morgen fikk politiet på Majorstuen melding fra to bedrifter som hadde hatt ubudent besøk i løpet av natten. I den ene bedriften på Drammensveien hadde tyven(e) tatt seg inn gjennom et vindu de brøt opp. De har trolig fått med seg pc-utstyr. Sak er opprettet.

Også en bedrift i Valkyriegata hadde hatt innbrudd i løpet av natten. Der var døren og et kassaapparat brutt opp. Politiet har sikret spor på åstedet og opprettet sak på forholdet.

Ungdommer ville på fest

Politiet ryddet fredag kveld opp i en hjemme alene-fest som gikk over styr på Røa.

– Det var en bursdagsfest hvor det kom mange ubudne gjester, og det gikk dermed galt. Endelig avslutning på festen kom da foresatt ble oppringt og kom til stedet, ifølge Kaldal.

Taxisjåfør i trøbbel

I Bogstadveien kom en drosjesjåfør i trøbbel. Et vitne hadde sett drosjesjåføren bli slengt i bakken, og at han ble slått og sparket da han lå nede. Forklaringene til de involverte viste at de hadde noe motstridende forklaringer, og begge hevdet den andre parten startet bråket. Videre etterforskning vil forhåpentligvis klargjøre hendelsesforløpet.

Overfalt utenfor døren

Natt til søndag ble en jente ranet utenfor inngangen til sin egen bolig på Majorstuen. Jenta hadde tatt taxi og gikk de siste 100 meterne til inngangsdøren da hun ble overfalt av en ukjent mann. Hun ble lagt i bakken og slått, men skrek høyt etter hjelp og gjerningsmannen løp fra stedet. Han fikk med seg hennes telefon.

I Schultz gate ble en mann overfalt og ranet tidlig søndag morgen. Fire menn av utenlandsk opprinnelse overfalt mannen utenfor bopel, og stjal lommeboken inneholdende både kort og kontanter. Etter overfallet løp personene.

Seks innbrudd

Det er kommet inn melding om seks innbrudd i Oslo vest den siste uken. Disse er i områdene Vettakollen, Holmenkollen, Voksenkollen, Vinderen, Ris og Slemdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere