Lae svarte leserne

Erling Lae satt nesten tre timer og svarte leserne.

Erling Lae satt nesten tre timer og svarte leserne.

Storkiosker, graffiti, barnehageplass og spørsmål om kjærlighet. Nyvalgt Nestleder i Høyre Erling Lae svarte på nett.

Sporveisgata: Byrådsleder i Oslo og nyvalgt nestleder i Høyre Erling Lae virket fornøyd med spørsmålene som ble stilt da han besøkte Lokalavisens lokaler i Sporveisgata for å svare leserne på nett.

Det var mange ulike spørsmål, noen mer personlige enn andre, men høyrepolitikeren svarte på alle spørsmålene.

Plata var farlig

På spørsmålet om hva han mente burde gjøres med de narkomane i Skippergata, lovte Lae å ta opp problemet på neste møte i Politirådet. Han forventer at de narkomane skal forlate Skippergata, slik de forlot Plata. Lae mener det var riktig å sprenge Plata, og han anger ikke, ettersom han oppfattet stedet som farlig.

Storkiosker og barnehageplass

Byens mange storkiosker er noe folk er opptatt av, og flere ganger ble det gjentatt i spørsmålene. Folk er negative rundt veksten av storkiosker og de lurte på om nestlederen kunne stoppe økningen av butikkene.

Byrådslederen svarte at han ser positive virkninger av kioskene som åpner. Han mente at det vil være feil å la politikere bestemme vareutvalg og åpningstider. Til gjengjeld vil de gripe inn dersom det skaper støy og forstyrrer folks nattero.Problemet med barnehageplass ble stilt av en småbarnsmor med manglende plass. Lae nevnte at de i fjor bygget 3500 nye plasser, men at det ikke har vært praktisk mulig å bygge fler på en gang. Derimot er han fast bestemt på at det er et problem som skal fikses.

Jeg lover at vi skal stå på og gjøre alt vi kan for full barnehagedekning.

Litt mer privat

Etter å ha fått ros ble Lae spurt om hvem hans første kjærlighet var. Politikeren svarte at han ikke litt usikker på det. I et annet spørsmål ble han spurt om han har hatt problemer med sin legning. Da epliserte han med at han aldri har merket det som et problem i Høyre. eller og at det har hindret ham i å skaffe seg betydelige verv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag