RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lae vil ha mer lys i gatene

Etter flere tilfeller av voldtekt og voldtektsforsøk i Oslo på nyåret, går byrådsleder Erling Lae(H) inn for å gjøre belysningen bedre i hovedstadens gater.

OSLO: Byrådsleder Erling Lae er for tiden på ferie på Kanariøyene, men følger nyhetene om voldtektssakene i Oslo. Til Aften sier han at han er opprørt etter de mange voldtektsakene i Oslo de siste dagene.

Å kunne bevege seg fritt er en grunnleggende frihet, sier Lae. Han forteller at han selv fikk en aha-opplevelse da han gikk bak en kvinne i Ullevålsveien en natt.

Da jeg satte opp farten, gjorde hun det også, og jeg skjønte at hun var livredd. Det er viktig å bekjempe denne grunnleggende utryggheten, mener Lae, som vil jobbe for bedre belysning i gatene. Han har allerede instruert kommunale etater om å gå gjennom behovet for bedre lys. I følge avisa lover Lae også en egen handlingsplan mot kriminalitet, og en valgkamp med trygghet høyt på dagsordenen

Vi vet at de tryggeste gatene er de med pulserende liv. Det skal vi tenke på når vi stenger gater for trafikk, sier byrådslederen til Aften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere