RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lae vil rydde opp

Byrådsleder Erling Lae (H) lovet bystyret å prøve å gjøre noe med søppelhåndteringen i Bydel Grünerløkka.

OSLO: Tidligere i vår skrev Østkantavisa om Bydel Grünerløkkas søppeltrøbbel. Stadig flere privatpersoner dumper nemlig både møbler og hvitevarer på gater og fortau, og det er bydelens oppgave å rydde opp. Problemet er bare at bydelen ikke får levere mer enn 2,5 kubikk søppel av gangen på gjenbruksstasjonen på Brobekk. Resultatet blir at Rusken i Bydel Grünerløkka må reise fram og tilbake flere ganger for å få avlevert avfallet.
Etter at bystyremedlem Andreas Behring (SV) leste om saken, tok han opp problemet i bystyret, og krevde et svar på hvordan byrådet vil håndtere søppelbyråkratiet.
Det er jo helt meningsløst at kommunen må betale for en container, fordi kommunen ikke klarer å håndtere søppelet et annet sted, sa Behring til Østkantavisa, men legger nå til at han er både overrasket og fornøyd over at Erling Lae vil gjøre noe med problemet.
Han sa at han skulle se på hva som kunne gjøres med saken. De er jo veldig positivt, og jeg hadde faktisk ikke trodd at byrådet ville gjøre noe med det. Men det er jo hyggelig at jeg kan ta feil når dette er resultatet, sier en fornøyd Behring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere