Lærte av juniorverdensmester

MANGE: Hele 170 12- og 13-åringer var med på kretssamling på Norges Idrettshøyskole lørdag (29.10.) i regi av Koll Ski og Oslo Skikrets.

MANGE: Hele 170 12- og 13-åringer var med på kretssamling på Norges Idrettshøyskole lørdag (29.10.) i regi av Koll Ski og Oslo Skikrets. Foto: Utlån

Ikke mindre en 170 skientusiastiske 12- og 13-åringer deltok lørdag på kretssamling på Norges Idrettshøyskole.

SOGN: – Vi har ikke hatt kretssamlinger for denne aldersgruppen før. De siste gode vintrene har nok vært med på å medvirke til store kull, som disse 98/99-kullene. Og vi er veldig fornøyde med oppmøtet og gjennomføringen, ifølge Tina Hulbaklien Bakke i Koll Ski, som sammen med Oslo Skikrets arrangerte samlingen.

Intensjonen med samlingen er å møte og trene sammen på tvers av skiklubbene i Oslo skikrets, og at det skal gi motivasjon for videre trening framover, står det blant annet på Koll ILs hjemmeside.

Teori med juniorverdensmester

I første treningsøkt var tema hurtighet og spenst. Etter lunsj ble det teoriøkt med juniorverdensmester Ragnhild Haga, og som også snakket om motivasjon og skiglede.

Løping og foreldreforedrag

Dagen ble avsluttet med nok en treningsøkt - med fokus på løping, samtidig som tidligere norsk langrennsløper og skiskytter Grete Nykkelmo holdt foredrag for foreldrene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.