RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den hjemmelagde stigen kan du for eksempel bruke til å feste noen kort i s-kroker med.
Den hjemmelagde stigen kan du for eksempel bruke til å feste noen kort i s-kroker med. Foto: FOTO: LINE RUNDMO

Lag selv: nettingstige

Noen plankerester, litt hønsenetting og noe å feste herligheten sammen med er alt du trenger for å lage din egen stige.

OSLO: Den lille stigen på bildet er ikke mer enn 58 cm høy, men den gjør allikevel nytten sin. Du kan for eksempel bruke den til oppheng av postkort, øredobber, beskjeder og nøkler. Ta deg en tur til en trelast forretning og skaff materialer - så er du halvveis i mål allerede.

Finn fram fire plankebiter som passer sammen, eventuelt kan du sage til riktig størrelse fra en lang planke. Bitene som her ble brukt, er rester fra Maxbo. Hønsenettingen ble også kjøpt her. Når plankebitene er i ønsket størrelse bør du pusse over med grovt og fint sandpapir, for en mykere overflate. Så plasserer du dem på gulvet og tilpasser nettingen deretter.

Fest først nettingen fast til de lange plankene – bruk for eksempel teip eller spiker. Da kan du legge den styggeste siden ned, før du legger de små plankene oppå. Disse kan festes med spiker.

Obs: Husk å legge noe under, så spikeren ikke treffer gulvet. Se der – da har du laget en liten stige! Den kan selvfølgelig males og pyntes opp etter eget ønske. Uansett vil den være en eksklusiv ting i ditt hjem.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere