RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(F.v.) Ida-Caroline Torgerstuen, Helene Wierli, Isabel Adelene Maaby og Ida Moen Pedersen studerer til å bli barne- og ungdomsarbeidere på Holtet vgs. Alle foto: Kristin Trosvik
(F.v.) Ida-Caroline Torgerstuen, Helene Wierli, Isabel Adelene Maaby og Ida Moen Pedersen studerer til å bli barne- og ungdomsarbeidere på Holtet vgs. Alle foto: Kristin Trosvik

Lagde "catwalk" på Karl Johan

Fredag trakk elever og lærere fra Holtet vgs. til Oslo sentrum for å vise frem det mangfold skolen har å by på.

HOLTET/SENTRUM: Det var flere som stoppet opp og kikket da et tog av elever og lærere fra Holtet inntok sentrum fredag. Utstyrt med plakater, kostymer, egendesignede klær, blomster og slagord marsjerte følget fra Oslo S, oppover Karl Johan før de til slutt endte opp på Rådhuset.

– Det blir som en catwalk gjennom byens gater, forteller lærer Erik Køpke og røper at det er første gang de gjennomfører et slikt stunt.

– Vi ønsker å vise byens borgere at vi finnes. Elevene skal vise hva vi holder på med og hva de har laget gjennom dette året. Og så viser vi de ulike linjene vi har på Holtet, sier Køpke.

Holtet videregående skole tilbyr et mangfold av spennende og kreative fag. Blant annet design og håndverk, helse og sosial, ambulansefag, helsearbeiderfag, interiør- og utstillingsdesign, blomsterdekoratør og barn- og ungdomsarbeiderfag.

Les mer på www.holtet.vgs.no

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere