RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lager musikkfest på Akershus festning


Fredag 10.juli presenterer Akershusfestlighetene Sondre Lerche med band og Kongelige Norske Marines musikkorps ved Karpedammen på Akershus festning
Fredag 10.juli presenterer Akershusfestlighetene Sondre Lerche med band og Kongelige Norske Marines musikkorps ved Karpedammen på Akershus festning
Forsvaret lar seg inspirere av Oslo Live festivalen og inviterer derfor til to konserter på Akershus festning. Først ut er Sondre Lerche.

SENTRUM: Fredag 10.juli presenterer Akershusfestlighetene Sondre Lerche med band og Kongelige Norske Marines musikkorps ved Karpedammen på Akershus festning

Uka etter er det Halvdan Sivertsen og Forsvarets musikkorps Nord-Norge (FMKN) som skal underholde publikum på festningen.

- Oslo trenger dette

Arrangørene av konsertene mener at etterspørselen i hovedstaden for slike arrangementer på sommerstid er stor.

- Vi ser nå med Oslo Live at det trengs gode musikkarrangementer i Oslo i somemrferien. Her kommer to spennende musikkopplevelser med "visesangere" og storband-trøkk. Her blir det flotte bilder med rene og stramme uniformer og rocka vokalister, sier markedskoordinator i Forsvarets avdeling for kultur og tradisjon (FAKT), Oskar Seljeskog, til Lokalavisen.

Gjentar suksessen

Samarbeidet mellom KNMM og Sondre Lerche startet under fjorårets Kongsberg Jazzfestival, og var et av festivalens store høydepunkter.

Nå er det endelig klart for ønskereprise.

Arrangementet er en del av Akershusfestlighetene, som fremmer musikk og kulturopplevelser på Akershus festning.

Publikum vil oppleve artistene på scenen ved Karpedammen, på Akershus øvre festning, i omgivelser som er historiske og idylliske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere