RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lager småkryp og fargerike insekter


BRED OG LEKEN KUNSTINTERESSE: Kunstneren Larissa Devik og Per Vie fra Galleri LaVie regner med mye besøk av små og voksne barn i august.
BRED OG LEKEN KUNSTINTERESSE: Kunstneren Larissa Devik og Per Vie fra Galleri LaVie regner med mye besøk av små og voksne barn i august. Foto: FOTO: PRIVAT
Skogens eventyr skaper kunstnerisk liv på Galleri LaVie på Holtet i august.

HOLTET: Med champagnebrus i glassene og spill levende akvareller på veggene, ønsker gallerist Per Vie velkommen til fargerik utstillingsåpning 18. august.

Del på Facebook

En fantastisk verden

– Ja, fra klokken 18 vil vi gjerne invitere små og voksne barn til oss. Det blir garantert moro, lover Per Vie.

Det er kunstneren Larissa Deviks fantastiske verden av små kryp og fargerike insekter som kan oppleves fra 18.–28. august.

– Mange gøyale små og store akvareller er også til salgs, opplyser Vie.

Klipp og lim

Galleri LaVie vil gjerne at barna skal få prøve seg som kunstnere, og lørdag 20. august og søndag 21. august fra klokken 12 blir det klippe–lime verksted i galleriet.

– Vi inviterer barn til å komme til galleriet for å lage fargerike papirinsekter sammen med kunstneren. For femti kroner per barn, stiller vi med alt du trenger av materiell, sakser og lim, sier Per Vie

Galleriet holder åpent torsdag til søndag klokken 12–18.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere