*Nettavisen* Nyheter.

Lager varm video

Det stormer rundt hiphop gruppen Breaknecks om dagen. Nå er det videoinnspilling i luften, og her står familie sterkt.

HAUGENSTUA:Musikkvideoen som blir laget tilhører låten "Hold hodet opp", som er Flips sololåt. Låten handler om de som sitter i fengsel og at de ikke skal miste motet. De andre guttene i Breaknecks, EX, EDHD og Illness deltar og i videoen.
Låten er dedikert til de vi kjenner, som for tiden sitter bak murene. Historien har et familiært aspekt, sier Flip.
Det handler om at man skal holde hodet opp og ikke miste motet, til tross for at man sitter inne, forteller EX.
Han legger til at videoen er veldig spesiell.
Guttene startet innspillingen forrige uke. Det er scener fra Ole Brumms vei på Haugenstua, i Breaknecks studio og i You Gotta Love It tattoeringsbutikk. Mangagerens tattoeringsstudio ble omgjort til innspillingssted. Nå gjenstår det scener fra fengselet.

På tide

"Hold hodet opp" kommer ut på miksteipen til Nasty Kutt "Mo money, no problems". Flip mener det var på tide å gi ut en slik låt og vise at de kjente som ikke er tilstedet, fortsatt blir tenkt på.
Jeg forteller våre venner som er i fengsel at vi har det bra og at vi savner de. De må holde hodet opp, for vi ønsker at de var her. Det vises også i videoen, sier Flip.
Flip har med seg hele Breacknecks i videoen, i tillegg til elAxel, som får logoen til plateselskapet, You Gotta Love It, tattoert under innspillingen. Manager og familiene til flere av gutta er også med.
Videoen er varm med familiepreg. Dette er noe av det beste jeg kunne spilt inn. Mange står i den situasjonen at kjente og kjære ikke er til stede, derfor var det viktig å lage denne, sier artisten.
Videoen viser samhold, bånd og kjærlighet til familie og venner, deriblant, som artisten sier det selv, de som ikke har muligheten til å være til stede med sine nærmeste.

Dedikert gjeng

Ressigøren, Crispin Gurholdt, er kjempefornøyd så langt. Tidligere har han laget to musikkvideoer for Turboneger.
Dette har vært veldig gøy, men det er mye jobb som gjenstår så det er tidlig å si, sier han og forteller at det har vært fint å jobbe med Breaknecks.
De er veldig dedikerte, en kjempe gjeng, sier Gurholdt.
Han kom opp med idéen om en familierelatert video og ønsker å fremstille hiphopere som kreative.
Videoen er annerledes, ikke den standard hiphop videoen med ansikter og babes. Historien har et positivt aspekt. Jeg har topp forventninger, men det er noe jeg alltid har, forteller Gurholdt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.