RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laget egen konkurranse

Rytterne i Trosterudstallen laget konkurranse for hverandre sist helg med både dressur og sprang på programmet.

Trosterud: Om lag 60 hesteglade jenter var i aksjon på banen ved Trosterudstallen i helgen. Det var de unge rytterne selv som laget konkurranse for hverandre, og det var et flott arrangement de stelte i stand.
Lørdag arrangerte sprangrytterne dressurkonkurranse, og søndag var det omvendt. Allerede sent lørdag kveld var dressurrytterne ute. De fraktet alt utstyr ned fra stallen til banen og gjorde hindrene klare til søndagens konkurranse.
Trosterudstallen stilte også med hester til de fleste deltakerne. Det er nemlig ikke mange som har egen hest.
Lånt hest eller ikke luftige sprang ble det i alle fall. Konkurransen startet med hindre på 60 centimeter, men etterpå fløy hester og ryttere over hindre på både 80, 90 og 100 centimeter. Både farten og sprangene ble høyere og høyere utover i konkurransen.
Helgens konkurranse på Trosterudstallen var en av årets første utendørs men nå er frosten borte og bakken god og myk, så det blir definitivt ikke den siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere