*Nettavisen* Nyheter.

Lamaer på E6 og røykskadet katt

Lamaer er ikke vanlig i Norge og i alle fall ikke på E6 Foto: illustrasjonsfoto

Travle dager for politiet på Manglerud. Grove tyverier, mye feststøy,ukjente personer som ringer på dørene for å selge ting. Lamaer på vift og skadet katt krever også utrykning.

OSLO: – Det er flott at folk er oppmerksomme og tar kontakt med politiet når de ser eller hører noe mistenkelig hos naboen nå i disse ferietider, sier Jon Vee ved Manglerud politistasjon.

Voldelig på Nav-kontor

SKULLERUD: Ved 13-tiden fredag fikk politiet melding om en person som truet både ansatte og kunder på Nav-kontoret i Olaf Helsets vei. Politiet fikk kontroll på den 22 år gamle mannen som havnet i arresten.

Ransforsøk

OPPSAL: Med en pistollignende gjenstand forsøkte en person å rane storkiosken på Oppsal ved 22-tiden fredag kveld. Ingen er pågrepet så langt, og politiet vet kun at det dreier seg om en ungdom som ikke var maskert. Vedkommende stakk enten til fots eller med sykkel. Politiet ønsker opplysninger fra vitner.

Herreløs hund

HVERVENBUKTA: En mørk hund (rase ukjent) måtte hentes på stranden av Viking lørdag formiddag ved 12-tiden. Da hadde den, ifølge politiet, laget mye styr og ergrelser blant badegjestene. Det vites ikke om hundens eier også var i området.

Lama på E6

ÅSLAND: En jogger ringte politiet ved 16-tiden lørdag og fortalte at han så lamaer på E6 ved Åslanddeponiet. Politiet rykket ut, sporet opp eieren og forteller at lamaene fant veien hjem igjen.

Røyskadet katt

SKULLERUD: En tørrkokt kjele førte til stor røykutvikling i en leilighet i Johan Scharffenbergs vei ved 23-tiden lørdag kveld. En godt voksen mann ble sendt til legevakten med røykskader, en katt ble sendt til veterinærhøyskolen av samme grunn. Utover mye røyk, var det ingen skader i leiligheten.

Dieselsøl

ORMSUND: Det ble meldt om dieselsøl i Ormsundet søndag ettermiddag. Havnepolitiet rykket ut ved 15-tiden, og fant «kilden». Det var kun litt film på overflaten, og det blir ikke opprettet sak på forholdet.

Berusede bråkmakere

HVERVENBUKTA: Bråkete og berusede engelskmenn forstyrret badegjestene i Hvervenbukta søndag kveld ved 18-tiden. Politiet rykket ut og gjengen ble bortvist fra stedet. Politiet sier at engelskmennene generelt er en utfordring å hanskes med, både på stranden og campingplassen i nærheten.

Startet gravemaskin

HAUKETO: Like ved Hauketo skole stod det natt til mandag parkert en gravemaskin. Ungdommer fant nøkkelen, og startet maskinen ved 02-tiden. Da politiet kom, var ungdommene fløyet, men «lovens lange arm» fikk slått av gravemaskinen.

Innbrudd nr. to

HAUKETO: Mandag morgen fikk politiet melding om at det for andre helg på rad hadde vært et grovt tyveri fra familiesenteret til Bydel Søndre Nordstrand i Ljabruveien. For en uke siden ble det stjålet flere datamaskiner, nå var det snakk om mindre ting. Det er gjort mye skader, blant annet er dører og inventar knust. Politiet har foreløpig ingen spor å gå etter, men håper å ta de som har gjort dette.

Fakket rømling

HOLMLIA: Ved 06-tiden tirsdag morgen pågrep politiet en person på Holmlia. Mannen hadde rømt fra åpen soning, han hadde våpen i bilen og narkotika på seg. Vedkommende ble bragt til arresten.

Tok smykker og verktøy

SÆTER: Natt til tirsdag var det et grovt tyveri i en kunstforretning i Ekebergveien. Det ble stjålet en del smykker og håndverks- verktøy.

Bortviste biler og folk

JOMFRUBRÅTEN: Natt til onsdag, ved 02-tiden, var politiet i Jomfrustien og bortviste personer og biler fra Bulgaria. Personene hadde campert og søplet til i området.

Stjal sykkel fra veranda

MUNKERUD: Nordstrands Blad fikk tirsdag melding om at det i løpet av dagen var stjålet en låst damesykkel inne fra en veranda i en bolig i Munkerudsletta. En varebil med motoren i gang ble observert i området i det akutelle tidspunktet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.