RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lambertseter imponerer igjen


Synne Uddmo Ask og Tord Evensen som bråkete hooligans. Halvor Myhrvold som konsentrert golfer. Håvard Eikeseth som vakt og Anette Plassen (til høyre) som tilskuer.
Synne Uddmo Ask og Tord Evensen som bråkete hooligans. Halvor Myhrvold som konsentrert golfer. Håvard Eikeseth som vakt og Anette Plassen (til høyre) som tilskuer.
Lambertseter-revyen 2009 levner liten tvil om at skolens elever er blant byens beste til å lage revy.

LAMBERTSETER: Da vi entret Lambertseter videregående skole for årets revypremière mandag, ble vi mottatt på rød løper. Innenfor dørene ventet musserende og kanapeer. Førsteinntrykket var sikret, og fortsettelsen var ikke noe dårligere.

SE ALLE BILDENE FRA LAMBERTSETERREVYEN HER

Talent på scenen

Først ut på scenen var revyveteran Synne Uddmo Ask som knapt trengte å åpne munnen før publikum brøt ut i latter. Denne jenta har en egen evne til å by på seg selv og til å oppnå kontakt med publikum. Igjen og igjen imponerer hun, enten det er som lite elegant yogainstruktør eller med fysisk komikk i pantomimeshowet Bente og Tores minishow.

Men hun er ikke den eneste som imponerer på scenen. Alle seks skuespillerne gjør en fremragende innstats. Håvard Eikeseth er ikke bare ustyrtelig morsom og glitrende på imitasjoner, som i Marve Fleksnes' skikkelse. Han blender også publikum med moonwalk og leddløs rytme som Michael Jackson.

Tett regi

Høydepunktene står i kø i revyen som har fått navnet «Her står du». Det er nesten vanskelig å tekke frem enkeltsketsjer, for revygjengen har klart det mange revyer ikke klarer: Å skape en revy så å si uten dødpunkter. Regien er tett og forestillingen barbert ned til en rekke virkelig gode sketsjer med en punchline som sitter.

Også journalister, og ikke minst Nordstrands Blad, spiller en viktig rolle i fortellingen som utspiller seg på scenen. Mer vil vi ikke røpe. Utenom at stress er en viktig ledetråd gjennom hele revyen.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte showet og la dagliglivets stress og mas bli igjen utenfor.

Revyen spilles hver kveld frem til 13. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere