*Nettavisen* Nyheter.

Lambertseter trenger spillere

Jentene i LIF trenger flere spillere: Fra venstre. Olga Aliferovich, May Liz Stürtzel Mangset, Anne Utsigt, Cicilie Hyrum Svensli og Siri Linn Skar.

Jentene på Lambertseters damelag i fotball er ikke mange, og ønsker seg flere lagvenninner.

LAMBERTSETER: Det er veldig lett å komme inn i miljøet forteller, Anne Utsigt som har vært har spilt i sammen med de andre jentene i et år.

Vi er en morsom gjeng, skyter May Liz Stürtzel Mangset inn. Lambertseter sine damer trener 1 gang i uka. Dette skjer inne i gymsalen på Lambertseter barne og ungdomskole hver mandag fra 19.15-20.15.

- For å spille med oss bør man ha spilt fotball og ha kjennskap til fotball, sier Cicilie Hyrum Svensli, men det er lov å komme å prøve en trening eller bare se på forteller Siri-Linn Skar.

Spiller for gøy

Jentene i klubben legger ikke tvil på at det er gleden ved å spille fotball som er hovedfokuser.

Vi spiller for gøy, men når vi spiller så går vi ut på banen for å vinne, forteller lagleder og kaptein May Liz Strützel Mangset. Jentene spiller i 7'er serien for damer, og er i desperat jakt etter spillere.

Vi er 8 stk, men en av jente er gravid og kan derfor ikke spille, opplyser May Liz om. Damene i klubben er ganske jevnaldrene og er i alderen 23-29 år.

Vi jentene er fra overalt, så hvor du er fra har ingen ting å si, forteller Cicilie Hyrum Svensli.

Savn

Jentene har ikke lenger noen trener, men håper at de blir mange nok til å overtale gamle trener Arve Moen til å komme tilbake.

Målet vårt er å bli mange nok til at Arve Moen kommer tilbake, ler May Liz, men målet for sesongen er å havne midt på tabellen sier Cicilie.

I tillegg til å ha en trening i uka, har jentene når sesongen begynner en kamp midt i uka, men hvis de blir mange nok ønsker jentene seg en trening til. Aller helst ønsker de seg flere lagvenniner og det kan bli deg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.