*Nettavisen* Nyheter.

Landslagsspiller til Vålerenga

Den nigerianske landslagsspilleren Fegor Ogude signerte for Vålerenga i dag. Foto: Foto: VIF Media

Vålerenga har sikret seg den nigerianske midtbanespilleren Fegor Ogude.

VALLE: Det er hektisk aktivitet på overgangsmarkedet i dag, når fotballklubber over hele verden prøver å sikre seg de siste forsterkningene før overgangsvinduet stenger tirsdag kveld.

Vålerenga melder nå at klubben har sikret seg Fegor Ogude. Den 23 år gamle midtbanespilleren fra Nigeria har signert en fireårskontrakt med klubben, og han slutter seg til Vålerenga umiddelbart.

På landslaget

Ogude kommer fra klubben Warri Wolves i hjemlandet, og han er også tatt ut i den nigerianske landslagstroppen til kvalifiseringen til Afrika-mesterskapet.

- Vi er veldig fornøyde med at Fegor kommer til Vålerenga. Vi har hentet en midtbanespiller som har gode ferdigheter og han kan også utfordre én mot én, sier VIF-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

Vært på prøvespill

Nigerianeren var på prøvespill i Vålerenga allerede i fjor. Han har også vært på prøvespill i Lillestrøm, og senest i går snuste Molde på Ogude. Men nå er han altså Vålerenga-spiller.

- Fegor var på prøvespill her i fjor og vi har fulgt han lenge. Dette er en spiller vi har gode referanser på og som vi kjenner godt, sier Martin Andresen til vif-fotball.no.

Gjør laget bedre

Andresen understreker at man neppe kan forvente at Ogude tilpasser seg Vålerenga og Tippeligaen umiddelbart, men han er sikker på at spilleren vil heve laget på sikt.

- Han er en midtbanespiller med øye for mål og er kreativ i spillestilen sin, og en anvendelig spiller. Han har også god fart til å være midtbanespiller og er en spiller vi har stor tro på at kan bidra til å gjøre Vålerenga til et bedre lag, sier manageren til vif-fotball.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.