RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lang fengselsstraff for voldtekt av prostituerte

En 26 år gammel mann er dømt til ubetinget fengsel i seks og et halvt år for voldtekt og ran av to prostituerte i Oslo og Bergen.

OSLO: Mannen må også betale hver av kvinnene oppreisning på 150.000 kroner og betale tilbake ransutbytte på 60.000 kroner til den ene kvinnen, og 12.000 kroner til den andre.

I dommen fra Oslo tingrett går det fram at 26-åringen skal ha brukt kniv for å tiltvinge seg sex, deretter ranet han dem, skriver Dagbladet.

Det første forholdet skjedde i Bergen i januar 2013. Ett år senere skjedde en tilsvarende hendelse mot en prostituert i Oslo.

Mannen skal ha kommet i kontakt med kvinnen i Oslo på et nettsted for prostitusjon. Etter voldtekten og da mannen hadde truet til seg pengene hennes, fikk kvinnen tak i en boks med pepperspray og et basketak oppsto.

I bare underbuksa flyktet mannen ut på gata. Da kvinnen kom til legevakten, så hun voldtektsmannen på samme sted. Hun fikk varslet og mannen ble pågrepet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere