RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lang kø til åpningen av H&Ms nye superstore

Køene strekker seg over hundre meter oppover Bogstadveien, og flere har stått der i over to timer. Interessen for H&M har på ingen måte avtatt i Oslo

BOGSTADVEIEN: - Dette er en stor dag for oss, vi har ventet lenge på å få åpne denne butikken og endelig er dagen her, sier en stolt kommunikasjonssjef i H&M, Vibeke Holann.

Stappfullt

I løpet av noen korte 10 minutter er hele butikken stappfull og det er allerde vanskelig å kommer seg gjennom lokalet på en effektiv måte.

- Hadde du forventet at det skulle komme så mye folk i dag?

- Man kan jo alltids håpe, men dette er over all forventning. Vi er ydmyke og stolte og håper at vi kan leve opp til folks forventninger, sier Holann.

H&M

Vibeke Holann her minutter etter at dørene til den nye H&M åpnet i Bogstadveien

LES OGSÅ: Bloggere fronter ny kampanje

Nytt konsept

Den nye flaggskipet til H&M holder til i Tatlers gamle lokaler og er over 3000 kvadratmeter med mote fordelt på hele fem etasjer.

- Det er allerede flere H&M butikker i Bogstadveien, trenger vi virkelig en til?

- Her kan vi presentere to nye ting som ikke finnes i noen andre butikker. Det ene er en interiøravdeling som ligger i fjerde etasje, og det andre er konseptet H&M Loves, som i første omgang skal være H&M Loves Oslo, forteller Holann.

Oslos motemangfolk

Konseptet er det første i sitt slag og Holann håper at Oslo kan være en foregangsbutikk slik at flere land vil følge etter.

Den nye H&M-kampanjen har som mål å løfte frem det ekte bildet av Oslo-moten. På den måten ønsker H&M å hylle Oslos motemangfold og kåre Oslos største stilikon ved hjelp av en jury bestående av fire kjente bloggere,  Malin-Stalin, Camilla Pihl, Nathalie Helgerud og Vanillascented alle med veldig ulik stil.

Så langt har seks finalister blitt kåret og alle moteelskere som vil oppfordres til å ta del i prosjektet og laste opp sitt eget bilde på H&M Loves Oslo,.

H&M

Slik ser fasaden til den nye H&M i Bogstadveien.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere