RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lang reise for Oluf

Junkerdal: For første gang på flere år dukket Arthur Arntzens populære alter ego Oluf opp på scenen igjen i helgen, melder Avisa Nordland. Under bokbadet på Grendehuset i Junkerdal vartet Oluf opp med en rekke morsomheter i tospann med Tore Skoglund. Blant tilhørerne i salen var ekteparet Grorud, som hadde reist helt fra Hamar for å få med seg begivenheten.
Vi kunne reist enda lenger også for å få med oss det her, sier Terje Lund Grorud til Avisa Nordland.

Strid om asfalt
Strynefjell: Stryn Sommarski ønsker asfaltdekke på gamle Strynefjellsvegen for at veien skal kunne åpnes for trafikk tidligere om våren. I år vil veien mellom Tystigen og Grotli ikke åpne før denne uken, melder NRK Sogn og Fjordane. Distriktsleder Bjørn Romsås i Statens Vegvesen Nord-Gudbrandsdal er imidertid skeptisk.
Gamle Strynefjellsvegen er en nasjonal turistvei. Litt av poenget er at den skal være historisk, og dermed blir det feil med fast dekke, sier han til Sunnmørsposten.

Teaterkurs med dans
Ski: Når teaterpedagogen Marianne Mørk inviterer til teaterkurs for ungdom på Ski i sommerferien, står også en innføring i dans på programmet. Dansepedagog Nanna Hellerud vil gi de interesserte ungdommene en innføring i showdans og streetdance, melder Østlandets Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere