Lange køer etter to buss-stanser

 

  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Når busser får stans på en av de store hovedveiene i rushtrafikken, får det konsekvenser.

VÅRT DISTRIKT: Det fikk morgenbilistene merke tirsdag morgen. For først fikk en buss stans på Mosseveien innover ved Sjursøya. Riktignok sto den bare delvis ute i veien slik at det gikk an for den øvrige trafikk å snike seg forbi. Men man må jo glane litt, og da kjører man automatisk litt saktere.

Da en stor bilberger kom til stedet, løste problemet seg.

Kort etter fikk en buss på vei utover E6 sør for Skulleruddumpa stans i venstre felt. Her gikk det også an å komme forbi på høyre side. Men da både politi og stor bilberger skulle ha plass, bygget det fort på seg kø. I løpet av en drøy halvtime ble det kø helt tilbake nord for Lambertseterveien.


Andre saker fra politiloggen:

Lyngbrann

ØSTMARKA: Høsten er vanligvis ikke den verste tiden med tanke på skog- og lyngbrann. Men tirsdag tok det fyr i lyngen ved Solbergvann innenfor Skøyenputten øst for Hellerudveien. Politi og brannvesen kom frem til stedet og fikk slukket den lille brannen som var helt nede ved vannkanten.

Komfyrbrann

SKULLERUD: Tirsdag kom det brannmelding fra en bolig i Skullerudveien. Nok en gang viste det seg at det hadde tatt fyr på en komfyr. ”Kraftig tørrkok” betegnet brannvesenet det som, men fikk raskt slukket og luftet ut røyk. Ingen personer kom til skade.

Brukte blomsterpotte som askebeger

HOLMIA: Når man ikke skal røyke inne, er verandaen god å ty til. Men da er det viktig å ha et egnet askebeger i beredskap.

Det var det tydeligvis ikke på en veranda på Liakollen natt til onsdag. For der ble en blomsterpotte brukt. Resultatet var at det tok fyr, og brannvesenet måtte rykke ut. For sikkerhets skyld stilte de med hele fem biler. Beboeren i leiligheten fortalte at han ikke hadde merket at det brant hos han.

Flere innbrudd

NORDSTRAND/BEKKELAGET: Politiet har de siste dagene fått flere innbruddsmeldinger i Nordstrand-/Bekkelaget-området.

Mandag morgen ble det meldt om at det i løpet av helgen hadde vært innbrudd i Nordstrand fysikalske på Sæter. Det vart stjålet noen hundre kroner.

Mandag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Kongsveien. Her var en balkongdør. Tyven(e) hadde fått med seg en PC og smykker.

PC og et stereoanlegg ble utbyttet ved et innbrudd i Herregårdsveien tirsdag formiddag, mens det ved et innbrudd i Ringshusveien samme dag le stjålet smykker.

Politiet ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng ved disse innbruddene, og ber publikum som kan ha sett noe, melde seg.

Mistenkelig person

HOLTET: Tirsdag kveld ble politiet gjort oppmerksom på at det satt en mann og sov i en utenlands-registrert bil i Heiasvingen mellom Sportsplassen og Holtet. Da en patrulje kom til stedet, hadde den øst-europeiske 23 år gamle mannen flere merkelige forklaringer på hvorfor han hadde slått seg til der. Det ble funnet pepperspray og noe narkotika i bilen. Mannen ble pågrepet og tatt med inn for å avgi nærmere forklaringer. Politiet vil ikke si noe sikkert om han kan knyttes innbrudd i området i den senere tid.

Brant i stol

MUNKELIA: Tirsdag kveld ble det meldt at det brant i en stol som sto utenfor konditoriet i Langbølgen på Munkelia. To jenter hadde sett det hadde sett at det brant og hadde fått slukket.

Dokumentfalsk

ABILDSØ: En politipatrulje kom mandag formiddag over en bil som sto på veiskulderen av E6 på Abildsø. Motoren i bilen kokte. Sjåføren hadde noe som skulle være et belgisk førerkort, men dette viste seg å være falsk. Han ble anmeldt for dokumentforfalskning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.