RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langt under pari

FK MS Oslo gikk på en real smell mot Tromsdalen og fikk seg en aldri så liten tankevekker.

KONGSVINGER: FK MS Oslo fikk seg en real smell mot divisjonskollega Tromsdalen da laget tapte 2-1 i Kongsvingerhallen søndag. Ikke det at resultatet var så synlig ille, men måten laget spilte på var virkelig slett.
Dette var særlig gjeldende i den første perioden, da lite eller ingenting fungerte.
Dette var langt under pari, sa trener Geir Midtsian som tydelig var skuffet over gutta sine.
På en annen side så er jeg ikke bekymret, da jeg vet at dette var en glipp og noe som ikke skal få skje igjen. Det er bedre å gå på en slik blemme nå, for da lærer vi noe av dette, fortsatte Midtsian.

To baklengs på ett minutt

FK MS Oslo startet kampen på det jevne og hadde gode muligheter til å ta en tidlig ledelse. Kristian Torp kom helt alene mot keeper etter syv minutter, men klønet det til og resultatet ble et merkelig skudd rett på målvakten. Etter kvarteret spilt slo Tromsdalen inn fra sin høyre kant og traff Mohammed Ahammed som fikk fritt rom foran keeper Stian Straume og scoret sikkert. En spillertype som Boye Sørensen burde i samhandling med Straume avklart lenge før ballen traff Ahammed.
Under minuttet senere startet Tromsdalens Bård Karlsen i to meters offside posisjon, og fikk det enkelt alene mot en oppgitt Straume. Herfra og ut omgangen var FK MS Oslo virkelig dårlige defensivt og ga bort ballen i de enkleste faser. Som om ikke det var nok, så fikk Vadim Demidov direkte rødt kort og marsjordre etter en meget stygg tackling bare fem minutter etter målene, men grunnet det faktum at dette var en treningskamp så var det greit å fortsette med 11 mann etter avtale med dommer og Tromsdalen.
Andre omgang var bare 10 minutter gammel da innbytter Nikolai "Nikki" Hagen forserte seg fri på høyrekanten og slo perfekt inn til en stormende Carl-Erik Torp, som på en helt uforklarlig måte brant skuddet knallhardt i tverrliggeren. Alle som har sett Torp i aksjon i tidligere kamper vet at dette ikke er normal klasse fra ham.
Midtveis i omgangen var det klart for dødball-fenomenet Aleksander Midtsian. Fra 19 meter skrudde han ballen perfekt i mål og viste frem det som kanskje blir det viktigste våpenet i den kommende sesongen.
Alt i alt en meget skuffende kamp av et lag som vanligvis presterer så mye bedre, selv om andre omgang sto til godkjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere