RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lapskaus og filmminner


Frivillige: Anne Grethe Moe, Astrid Hansen og Kai Adelsøn fra Lambertseter frivillighetssentral serverte de oppmøtte lapskaus.
Frivillige: Anne Grethe Moe, Astrid Hansen og Kai Adelsøn fra Lambertseter frivillighetssentral serverte de oppmøtte lapskaus.
Sist uke var det duket for kortfilmer fra 50-tallet på Symra kino med på-følgende underholdning og servering.

Lambertseter: Det var sist tirsdag at Lambertseter frivillighetssentral arrangerte treff for de godt voksne på Symra kino. Rundt 60 brukere av Lambertseter dagsenter og Midtåsen sykehjem ble invitert til den sommerlige begivenheten. Også andre eldre brukere av dagkinotilbudet kunne ta seg en tur innom for å få med seg filmene og en liten kakebit.

50-tallet

I Symras kinosal ble det først vist fire kortfilmer fra 50-tallet om sommer-Oslo.

Det var veldig hyggelig å se filmer fra gamle Oslo, du vet, da kjenner vi oss igjen, forteller Asbjørg Aasberg som hadde inntatt Symra sist uke sammen med venninnene Gerd Olsen og Eva Andresen. De er alle enige om at det er veldig hyggelig at det er liv i gamle Symra igjen.

Når man ikke er så lett til beins lenger så er det veldig fint at vi har slike steder i nærmiljøet, sier Aasberg.

Lapskaus og trekkspill

Etter filmfremvisningen ble de oppmøtte ført ut av kinomørket og inn i foajeene hvor frivillighetssentralen hadde dekket på og kunne diske opp med lapskaus. Den musikalske underholdningen stod Frank Majhoff for på trekkspillet sitt.

Vi har pleid å lage slike arrangementer om sommeren hvor det ellers kan være litt stille for de eldre. Tidligere har vi blant annet vært på busstur. Men vi synes det er hyggelig å kunne bruke Symra nå som den er åpen igjen, forteller daglig leder av frivillighetssentralen på Lambertseter, Kai Adelsøn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere