Lars Lillo og alle dyrene

Det ble mye dyr da Lars Lillo-Stenberg spilte på Nordre Lindeberg gård lørdag.

Furuset: Solen skinte over bydelsdagene da Lars Lillo-Stenberg entret utendørs-scenen på Nordre Lindeberg gård lørdag. Publikum satt tett både på benker og på gresset for å få med seg den populære artisten, som også selv synes det var fint å være på bydelsdagene.
- Etter at jeg begynte å spille såkalte familieforestillinger får jeg se så mange flotte steder, sa han fra scenen, men innrømte at det ikke alltid er like lett å bestemme seg for hva man skal spille.
- Jeg klarer aldri å bestemme meg på forhånd, men jeg kan en del sanger om dyr, og det passer jo fint i dag, sa han, før han satte i gang med Prøysens Helene Harefrøken.
Og så kom de som perler på en snor: Sanger om katter, hunder, piggsvin og ikke minst fugler. For da det kom til den velkjente sangen Alle Fugler måtte Lars Lillo erkjenne sine synder.
- Jeg har faktisk spilt inn denne sangen feil på plate, for det heter nemlig ikke "Alle fugler små de er, kommer nå tilbake", det heter kommet. Det er en vanlig kommafeil i setningen. Det heter "Alle fugler små de er, kommet nå tilbake.
Erkjennelsen skapte latter blant publikum som sang med i den "nye" versjonen av sangen. Konserten ble en stor suksess, og etter alle dyrevisene fikk artisten full uttelling med sine udødelige klassikere Smak av honning og ikke minst Tøff i pyjamas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.