RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laser´n fanger

Skolestart og mange små på trafikkfarlige veier har også i år tatt mye av politiets tid. Men det er ikke bare i skoleporters nærmeste nærhet de har vært og fortsatt vil være.

Manglerud-politiet har hatt laseren sin i arbeid, og den har fanget mange. Båe fredag og mandag foretok politibetjent Ole Næss målinger i Langbølgen mellom kirken og senteret, og hans kolleger skrev forelegg "så blekket sprutet".
Ikke de helt voldsomme overtredelsene, men tydeligvis fort gjort å overskride 40-grensen.
Hadde vi hatt større kapasitet, kunne vi stoppet flere, sier Næss som stadig registrerte kjøringer mellom 55 og 60 km/t.
Og rett ut for senteret ble de stoppet. De fleste overrasket, for selv om politiet på ingen måte forsøkte å stå skult, var det mange som ikke hadde registrert at de ble målt. Laseren kan måle kjøretøyers hastighet fra 400 meter og frem til kontrollposten.

Flere steder

Vi vil fortsette å ha kontroller og da spesielt på steder hvor vi vet det kjøres fort og som vi får henvendelser om, sier politibetjenten. En dame er bortom og ber om kontroller i Feltspatveien. Her er det mye svinekjøring, sier hun. Og jeg er redd både for små barn på skoleveien og de mange eldre som bor i området.
Næss oppfordrer henne å sende en skriftlig anmodning til stasjonen.

Fort på Abildsø

Torsdag hadde trafikkorpset aksjon i Enebakkveien utenfor Abildsø skole. Her er det også lavhastighets-grense, men også her er det tydeligvis vanskelig å holde seg innen det skilt tilsier.
En bil ble stoppet etter å ha blitt målt til 60 km/t, forteller Ole Næss. Dette var en taxi, og det ble tatt beslag i førerkortet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere