RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Låste hjul gav E6 -kræsj

En containerbil med låste hjul medførte kjede- kollisjon og trafikkaos på E6 retning sentrum torsdag ettermiddag.

Abildsø: Ulykken skjedde bare noen meter innenfor bomringen ved Abildsø, og i alt var fem biler involvert. Containerbilen stoppet opp da hjulene låste seg. Stanset gjorde også de som kom rett bak, en personbil, en lastebil og en varebil. Bussen, som kom deretter, kjørte imidlertid inn i varebilen, og derved var kollisjonen et faktum.

Føreren av varebilen satt fastklemt, men ble brakt ut av bilen og til Ullevål universitetssykehus. Føreren av bussen ble kjørt til legevakten for kontroll. De andre sjåførene var uskadet. Buss og varebil måtte taues vekk, de øvrige kjøretøyene kunne forlate stedet ved egen maskin.

Ulykken skjedde ved 15-tiden og førte til store trafikale problemer. E6 var sperret i et par timer og trafikken omdirigert. Skuelystne førte også til at det gikk enda tregere enn normalt ut av byen i timen etter ulykken.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere