RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GLATT: Det ble for glatt for en lang doning fra Estland som torsdag formiddag forsøkte seg på Oppsalveien og Oppsal Terrasse.
GLATT: Det ble for glatt for en lang doning fra Estland som torsdag formiddag forsøkte seg på Oppsalveien og Oppsal Terrasse. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Lastebil stengte hele Oppsalveien

Nesten rart at det ikke har skjedd før, for nå er det jo desember. Men torsdag formiddag måtte Viking ut med en av sine storbergere for å hjelpe til på glatt føre.

OPPSAL: Det skal ikke mer til enn et par centimeter hvitt føre – da kommer problemene. Vi er tydeligvis ikke forberedt selv om det skjer hvert eneste år. Bilens ikke helt gode dekk er ikke samstemt med kontakten med underlaget. Og dermed fører en liten runde med spinning til at sjåføren finner ut at det er for glatt.

Det skjedde i Oppsal Terrasse torsdag formiddag da en over 20 meter lang doning forsøkte seg på å komme ut av den trange veien og opp Oppsalveien.
Forsøket ble mislykket. Politiet ble kontaktet og fant raskt ut at her måtte en storberger til for å få estlenderen på farbar vei igjen. Også Viking-bilen trengte kjettinger, men da løste problemet seg.

I mellomtiden – en times tid – var Oppsalveien meget effektivt stengt for andre biler.

Konklusjon: Kalenderen tilsier at vi nå må være forberedt på glatt føre, og at alle bør gjøre sitt for å tilfredsstille vegtrafikklovens paragraf som tilsier at bilen skal være forhindret fra å gli.

Les flere saker fra Nordstrands Blad her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere