RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Latter og sang

For vokalgruppa, Cantus Nonet, ble det ingen oppløsning den 7. juni, men heller en sammenslåing med to andre kor. Korene slo virkelig an tonen.

Tveita: De fleste som er på vei til en sommerkonsert der tre kor skal delta, forventer seg muligens ikke å le under store deler av forstillingen. Under konserten på Hellerud videregående skole, var det dette som skjedde. Ingen hadde grunn til å forlate denne konserten uten et smil om munnen.

Gode sangere gode venner

De seks damene i vertskoret, startet muntert opp med en svensk sang for å hylle naboene våre på den historiske dagen. Selv om denne gjengen synger helt uten hjelp av instrumenter, fikk publikum likevel høre høy klirring da champagneglassene deres klinket sammen i en skål. Ingenting tydet på at disse jentene ikke koste seg sammen. Det er nok derfor de har holdt ut sammen de 20 siste årene. Sangfuglene fant trøst i hverandre da de sluttet på Trosterud skole, og derfor ikke kunne synge i skolekoret lenger.

God underholdning

Flere av fedrene til medlemmene i Cantus Nonet, har vært trofast heiagjeng hele veien. Koret deres, Tonica-koret, eller pappa-koret, sørget også for god underholdning - både på scenen og da de satt blant publikum. Da en av damene i Cantus Nonet kom med en spøk oppe på scenen, lød det plutselig høystemt: "Hun er adoptert!" fra en av fedrene i salen. Spøken runget i takt med musikken.

Kjent for sine skader

Humør var det også i Mannskoret Ørnene. De åpnet med å presentere seg som mest kjent for sine skader. For øyeblikket var det kun én som gikk på krykker, men gjengen har vært ute på sangtur før, og erfarte da at det ikke alltid er like trygt oppå bardisken. Mindre stemning ble det ikke da mannskoret midt i sangseansen plutselig skulle ha reklamepause. Alle fisket da opp et damebind fra lomma og limte det fast i panna. Så flakset ørnene med armene og tok en trall om hvor fantastisk det er at Libresse har vinger. Og mens ørnene fløy ved hjelp av vingene, løftet musikken resten av salen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere