RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lederskifte før sommeren

1. juni overtar Brynhild Hovde som bydelsdirektør i bydel Nordstrand. Fungerende direktør Tove Stien gleder seg, ikke minst på bydelens vegne.

Det er ingen tvil om at denne perioden har vært utfordrende for meg, og det er en stor utfordring som videreføres til den nye direktøren, sier Tove Stien til Nordstrands Blad.
Siden nyttår har Østensjøs bydelsdirektør vært fungerende direktør også i underskuddsridde bydel Nordstrand. Hun har vært tre dager i uken på Nordstrand og to på Østensjø.
Jeg har måttet velge hvor jeg skulle ha fokus. I bydel Nordstrand har jeg hatt min fokus på økonomi og politikk. Mesteparten av arbeidet mitt har gått på å iverksette rutiner i forhold til øknomirapporterting, og få oversikt over budsjetter og plantall. Den "vanlige" driften av bydelen går sin gang under avdelingssjefene, forteller Stien.
Hun innrømmer at hun gleder seg til å ha oppmerksomheten sin ett sted når Nordstrand får sin egen bydelsdirektør.
Det er to store bydeler. Egentlig tror jeg den nåværende situasjonen er verre for de som jobber i de to bydelene enn for meg. Jeg tror bydel Nordstrand vil tjene veldig på å ha en direktør som er der hver eneste dag.

Bred erfaring

Stiens etterfølger heter altså Brynhild Hovde. Hun er for tiden rådmann i Ås kommune i Akershus, noe hun har vært siden 1998. Før det var hun spesialkonsulent i et prøveprosjekt med betalt rådgivning innen organisasjons- og lederutvikling I Kommunenes Sentralforbund overfor kommunene i to år. Hun har vært i Kredittilsynet som Underdirektør ved Administrasjonsavdelingen og hun har jobbet som rådmann i Ørland kommune. I Nord-Trøndelag Fylkeskommune har hun vært konsulent med nsvar for et forskningsformidlingsprosjekt og hun har jobbet i Distriktenes Utbyggingsfond. I tillegg til jobb har hun en hatt en rekke styreverv. Hun er utdannet cand.polit med tilleggsutdannelse i ledelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere