RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ledertalent fra Holmlia


ÅRETS UNGE LEDER: Yvan Bayisabe (21)
ÅRETS UNGE LEDER: Yvan Bayisabe (21) Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Yvan Bayisabe (21) ble tirsdag kåret til årets mest talentfulle unge leder.

HOLMLIA: Yvan Bayisabe kommer fra Holmlia og studerer juss ved det juridiske fakultet på universitetet.Han setter stor pris på kåringen som er i regi av Top10.

– Det føles godt og litt uvirkelig, men det er en stor anerkjennelse og det setter jeg stor pris på, sier Yvan til Nordstrands Blad.

21-åringen var med på å starte Ungdomsfabrikken i 2007 og er fortsatt engasjert i driften. Det er for dette arbeidet han har gått helt til topps i kåringen.

Yvan er også prosjektleder for ungdomsmagasinet, Umag.

– Vi var en gjeng som hadde lyst til å skape fritidsaktiviteter for ungdom, styrt av ungdom. Vi er en paraplyorganisasjon som skal løfte ungdom til å drømme og tenke stort, sier Yvan.

Tidligere har Shafi Adan fra Bjørndal fått denne tittelen og det kan virke som om Bydel Søndre Nordstrand produserer unge ledertalenter på løpende bånd.

– Dette inspirerer meg til å jobbe hardt videre. Prisen sier meg at hvis jeg jobber enda litt hardere når jeg enda lenger, sier Yvan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere