RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grefsen videregående har flere ledige plasser. Arkivfoto
Grefsen videregående har flere ledige plasser. Arkivfoto

Ledige plasser på Grefsen og Sogn

Både Grefsen og Sogn videregående skoler har ledige studieplasser for inneværende skoleår.

GREFSEN/SOGN: På Grefsen vgs. er det fortsatt ledige plasser på Vg2 Realfag (andre årstrinn) og Vg2 Språk, samfunnsfag og økonomi for skoleåret 2008/2009.

Sogn vgs. har ledige plasser på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk, Helse- og sosialsjef og Naturbruk (alle første årstrinn). På Andre årstrinn (Vg2) er det ledig på Anleggsgartner og driftsoperatør idrettsanlegg, Design og tekstil, Frisør, IKT-servicefag, Klima-, energi- og miljøteknikk, Kjøretøy og Transport og logistikk. På Vg3 (tredje årstrinn) har ledig kapasitet på Dataelektronikerfaget.

Skoleplassene er forbeholdt personer som ikke har fått tilbud om plass i videregående skole. Det blir bare tatt inn søkere som ikke allerede er elev på en kommunal videregående skole.

Det vil kun bli tatt inn søkere fra Oslo. Mer informasjon om opptak, og ledige plasser på andre skoler finnes på Undervisningsetatens hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere