Ledninger på avveie

Langs Promenaden er denne ledningen viklet rundt andre ledninger for å holde seg oppe i lufta. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE

Langs Promenaden er denne ledningen viklet rundt andre ledninger for å holde seg oppe i lufta. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Beboere på Nordre Skøyen lurer på når ledninger som henger og slenger etter sommerens uvær skal bli fikset.

Ledningen går nesten helt ned på bakken.

Røde epler har fått selskap av en ledning på avveie.

NORDRE SKØYEN: Under det voldsomme uværet 13. juni falt ikke bare trær overende på Nordre Skøyen. Også telefonstolper og ledninger i nærmiljøet ble revet ned.

LES OGSÅ: Skal fikse ledningen

– Nye stolper er kommet opp, men fortsatt henger det ledninger nesten helt ned på bakken. Noe må gjøres, dette er både stygt og kanskje riktig farlig for barna som leker i omgivelsene, mener en beboer i Promenaden.

Ikke strømledninger

Informasjonssjef Morten Schau i Hafslund opplyser til Nordstrands Blad at det ikke er strømledninger som henger og slenger.

– Når vi er ute og skifter master etterlater vi oss ikke slengende strømledninger, så det er ikke fare forbundet med dette, beroliger Schau.

Han forklarer at ledninger som henger under det gule båndet på stolper tilhører all annen infrastruktur, fra kabel- og fiberoperatører, telefonselskaper og så videre.

– De leier fremføringer av oss, og vi har gitt beskjed til de respektive aktører om at de må henge opp sine ledninger, sier Schau.

Ventetid

Etter det Morten Schau i Hafslund forteller, må beboerne i nærmiljøet belage seg på å smøre seg med tålmodighet.

– Det vi erfarer er at det ofte tar tid før dette arbeidet blir utført, men vi får ikke gjort så mye mer enn å si at de må ordne opp, sier Schau.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag