Legendarisk besøk

Manglerudrockeren Trond Granlund (56) og bandet hans tok Årvoll gård med storm sist fredag. Den populære musikeren trakk fullt hus og vel så det.

ÅRVOLL: Det var stappfullt der inne. Jeg hørte rykter om at det til og med stod folk på utsiden som ikke slapp inn, humrer Trond Granlund.

Han har rocket fedrelandet i over tretti år og blir ansett som en av de virkelig store. På Årvoll stilte Granlund opp med et velkomponert band bestående av blant annet Svend Berg mannen bak låten "Håp for Groruddalen". Med seg på laget hadde han også sønnen Tommy og Jan O. Holthe. Midtpunktet var godt fornøyd etter endt konsert.

Nye prosjekter

Stemningen var herlig. Vi startet rolig, men øktet tempoet. Det ble mye rock'n roll, forteller Granlund fornøyd.

Han vokste opp på Manglerud og hjertet banker fortsatt for gatene han tråkket sine barnesko i. Sist han rocket i lokalmiljøet var da han åpnet Fuglefjellet på Manglerud barneskole.

Granlund med band spilte alt fra visesanger til blues og ble selvsagt møtt med trampeklapp.

Vi går på scenen for å ha det moro. Det smitter også over på dem i salen, sier Granlund som vet hva han snakker om.

Musikeren har planer om å gi ut en samleplate på nyåret som vil innholde både nytt og gammelt materiale. I tillegg til plateutgivelsen jobber han også med et bokprosjekt.

Det blir spennende. Jeg syntes alltid det er givende å ta fatt på nye ting, forteller han åpent Lokalavisen Groruddalen.

Vellykket fest

Lederen i kulturklubben på Årvoll gård, Hans Christian Dokke, var begeistret etter konserten og roste rockelegenden opp i skyene.

- Han var i kjempe form. Konserten har vært en stor suksess, forteller han entusiastisk. Årvoll gård inviterer stadig til fest, men i følge Dokke kan ingen av arrangementene måle seg med fredagens konsert.

Vi har holdt på med dette lenge, men vi har aldri fulle hus. I dag måtte vi avise folk, avslutter Hans Christian Dokke stolt og fornøyd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.