*Nettavisen* Nyheter.

Legendene tilbake i boksehallen

Både Thomas Hansvoll og Ole “Lukkøye” Klemetsen hadde tatt turen til åpningen av boksehallen på Jordal, for å se landskampen mellom Norge og Litauen.

Jordal: Oslo-guttene Stian Haug og Stian Thorstensen var begge i aksjon da Norge tok imot Litauen til boksestevne, for å innvie den nye boksehallen på Jordal. Det endte henholdsvis med en veldig overbevisende seier til Stian Thorstensen, mens Stian Haug gikk på et surt nederlag.

Tidligere boksekjempe Thomas Hansvoll var godt fornøyd med å være tilbake på gamle trakter.

– Jeg har ikke vært på boksestevne her i Oslo, siden 2006. Så dette var et fint gjensyn, og jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket over nivået på boksingen i dag. Det var veldig bra av alle de fire norske, for Litauen stilte med mange rutinerte og gode boksere.

– Beste jeg har sett av Stian

Stian Thorstensen overbeviste stort i sin kamp, og vant overlegent etter tre gode runder i ringen. Thomas Hansvoll var storfornøyd med ungguttens innsats.

– Det er det beste jeg har sett av Stian. Han har gode, korte bevegelser, høy intensitet og god utholdenhet. Han møter ingen lett motstander, men viser ingen frykt og tar kontroll over kampen.

Hansvoll er ikke i tvil om hvem som har hjulpet Stian til å bli en bedre bokser den siste tiden.

– Han har sparret mot Andreas Evensen, proffbokser, noe som tydelig har gitt bra resultater. Stian beveger seg mye bedre, og som sagt har han kortere og mer presise slag. Veldig bra.

– Han har kjempepotensiale

Stian Haug gikk på et forsmedelig tap, uten at Hansvoll var misfornøyd av den grunn.

– Det var en veldig jevn kamp, mot en veldig rutinert bokser. Stian har så mye å gå på, han er fortsatt veldig ung. Han er den med størst potensiale, så han kommer til å bli kjempegod en dag.

Ole “Lukkøye” Klemetsen var også veldig fornøyd med å være tilbake på boksestevne i Oslo.

– Jeg er veldig fornøyd med nivået på de norske bokserne, de er gode boksere hele gjengen. Det var veldig bra nivå på boksingen i dag, jeg ble faktisk litt positivt overrasket.

-– Det ble tre seire av fire mulige, er det godkjent mot en nasjon som Litauen?

–Ja helt klart. Motstanderne var veldig rutinerte, og de var gode boksere de og. Norge får litt poeng for at de er nordmenn, men det skal de også ha.

Norge vant altså tre av fire kamper, og stemningen i Jordal boksehall var god hele stevnet igjennom.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag