RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legene «skilles» og flytter i august


GLEDER SEG: Milena Nordstrand og Ivan Djurovic ser fram til å flytte fra brakkene i Lofsrudveien til nye lokaler på Senter syd i august. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
GLEDER SEG: Milena Nordstrand og Ivan Djurovic ser fram til å flytte fra brakkene i Lofsrudveien til nye lokaler på Senter syd i august. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
De fire legene på Klemetsrud legesenter flytter fra hverandre og inn i nye lokaler på Senter syd og Mortensrud torg.

MORTENSRUD: – Vi har endelig fått en løsning, sier fastlege Milena Nordstrand som sammen med Ivan Djurovic flytter inn på Senter syd.
Legene Anna Pham og Praba Arulanandam skal etter det Nordstrands Blad erfarer flytter inn i lokaler i nybygde Mortensrud torg like ved. De ønsker ikke kommentere saken.

De fire legene har rundt 6000 pasienter i bydelen.

Flyttingen skal skje samtidig og er planlagt til helgen før 5. august.

Dermed ser sagaen om de midlertidige brakkene i Lofsrudsveien ut til å være over.

– Vi vil ha akkurat de samme fastlegelistene, men får nye lokaler. Vi skal inn det Eiendomsmegler 1 er i dag, det er lyst og flott og høyt under taket, forteller Milena Nordstrand.

Nye muligheter

– Dette gir oss mulighet til å utføre en del prosedyrer som vi ikke kunne før, som ultralyd på hjertet, sier indremedisinspesialist Ivan Djurovic.

De kjøpte begge legepraksis på Klemetsrud legesenter for ett år siden og fikk litt mer på lasset enn opprinnelig tenkt. Blant annet etter at Bydelsutvalget i fjor ga legene frist til juni 2013 med å komme seg ut av de midlertidige brakkene som bydelen har leid ut i ti år uten nødvendige tillatelser (se faktaboks).

Les også: Får ett år på å rydde opp og Jobber kontinuerlig med å finne løsning

Helsemessig forsvarlig

Nå håper fastlegene det går greit å gå en drøye måneden over fristen, så lenge det er en løsning i sikte.

Milena Nordstrand og Ivan Djurovic forsikrer at behandlingen av pasientene i brakkene har vært helsemessig forsvarlig.

– Laboratoriet og sekretærene har fungert godt, men det har vært trangt og lite estetisk. Nå blir det veldig mye bedre, sier de.

Har vært tålmodige

– Pasientene har vært tålmodige og vi har fått mindre klager en man kanskje har kunnet forvente. De har holdt ut sammen med oss. Nå gleder vi oss til å komme til nye lokaler, sier Milena Nordstrand.

Beliggenheten til de nye legelokalene blir dermed mer sentral og lettere tilgjengelig, i og med at de ligger like ved et kollektivknutepunkt.

LES OGSÅ:

Ber legene rydde opp etter ti år

Fortsatt uvisst for Klemetsrud-legene

Jobber kontinuerlig for å finne løsning

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere