RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legg vinterdagen til Sagstua-bakkene

– Dette skal bli tradisjon, sa Tor Holtan-Hartwig i fjor da han sammen med barn og voksne koste seg ved Sagstua på Vinterdagen.

Skullerud: Og lørdag følger Miljøprosjekt Ljanselva opp på sitt populære sted ved den røde hytta opp for Skulleruddumpa mot Skullerud.

Riktignok må dette vinterdsag-arrangementet konkurrere med VM i Holmenkollen. Men ikke alle barn er så interessert i hva andre gjør ute i løypene eller i hoppbakken. De vil heller gjøre noe selv. Og den tanken deler de heldigvis også med mange voksne.

Derfor inviteres barn, foreldre og besteforeldre - og alle andre lekne - til vinterdag ved Sagstua lørdag 5. mars.

I et par timer fra klokken 13 og utover blir det helt sikkert liv og røre. Bakkene ned fra stua frister til aking på medbragt eller noen utlånte akeredskaper. Rundt bål kan man kose seg med medbragte pølser og drikke eller kjøpe inne på stua.

Inntekten går til driften av Sagstua som ellers lånes ut gratis til distriktets barnehager og skoler.

Og så kommer det hester. De kan man enten kjøre slede med eller ri på.


Ellers er det familiehygge-faktoren det satses på. I fjor var det strålende vær, og mange kom hjem med ny farge i kinnene og god opplevelser i hukommelsen. Ingen grunn til at det ikke skal bli tilsvarende til lørdag.

Det kan imidlertid bli «kamp» om parkeringsplassene på nedsiden av Sagstua.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere