*Nettavisen* Nyheter.

Legger listen høyt for nytt treningssenter

NYTT SENTER: Hasse Hoftvedt forteller entusiastisk om det nyåpnede treningssenteret øverst i Aslakveien. foto: Fredrik Eckhoff Foto: Foto: Fredrik Eckhoff

– Det er ekstremt viktig for oss at dette treningssenteret blir superbra, sier treningsgründer Hasse Hoftvedt. Lørdag åpnet Fitness Xpress i Røa næringspark.

RØA NÆRINGSPARK: I november overtok Fitness Express lokalene i Aslakveien 28, øverst i Røa næringspark, og allerede lørdag kunne de første treningsvillige ta apparatene i bruk.På rundt 1700 kvadratmeter har Hoftvedt fått plass til blant annet boksering, klatrevegg, 35 meters sprintbane og et stort antall treningsapparater. Blant annet står hele 25 tredemøller klare – med utsikt!

Hasse Hoftvedt er en av veteranene i treningsbransjen, som en av SATS-gründerne for over 20 år siden. De siste årene har han brukt på å bygge stein på stein i Fitness Xpress-konseptet, som skiller seg fra SATS og Elixia på flere måter, men aller mest på pris: For maks 299,- i måneden kan man være medlem, og det uten bindingstid.

– Billig pris betyr at vi må ha store lokaler og plass til mange medlemmer. Vi må ha flere tusen kunder for å tjene penger. På den måten er vi jo litt like SATS og Elixia, påpeker han.

Hoftvedt har imidlertid tro på at plasseringen i Aslakveien vil vise seg å være god, til tross for konkurransen fra for eksempel Basic nede i veien, EVO ved Røakrysset og SATS i Njårdhallen.

– Vi må gjøre jobben bra, også begynner folk å snakke om det. Så enkelt er det, sier Hoftvedt.

– Det er ekstremt viktig for oss at dette treningssenteret blir superbra, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.