RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pressetalsmann Øyvind Husby i Get legger seg flat.
Pressetalsmann Øyvind Husby i Get legger seg flat. Foto: Marianne Otterdahl-jensen

Legger seg flat

Get beklager sterkt alle problemene som Romsås-beboerne er utsatt for i overgangen til nytt telefonsystem.

ROMSÅS: Telefonselskapet legger seg flat for all kritikken som hagler mot dem. Problemene startet da det nye systemet skulle tas i bruk 4. februar, forteller presseansvarlig Øyvind Husby i selskapet.

Det gamle var dårlig og måtte byttes ut. I den forbindelse har det skjedd feil hos enkelte av våre kunder. Vi har brukt store ressurser på å løse problemene. De var mer kompliserte enn vi trodde. Først torsdag kveld klarte vi å rydde alt av veien, sier han til Lokalavisen Groruddalen.

Støy på linja borte

Støyproblemene skal nå være ut av verden.

Det har vært knitring, bromming og støyproblemer på linjene. Alt det skal nå være løst, forsikrer Husby.

Hva med viderekobling?

Det skal også være løst, svarer han.

Flere forteller at de blir brutt etter fire minutters samtale?

Det er et problem vi fikk nylig, men det er nå løst. Vi har ringt 160 av kundene og alle forteller at alt nå virker, sier Husby.

Problemene er knyttet til skifte av en ny teknologisk plattform. Testingen var feilfri, men viste seg å by på problemer da et stort antall abonnenter ble lagt over på en gang.

Trygghetsalarm i orden

Husby bekrefter at trygghetsalarm midlertidig er på gammelt system inntil videre for sikre at dette fungerer. På spørsmål om ikke Get har informert for dårlig, svarer han slik:

Vi har hatt fullt fokus på å rette feilen. Borettslagsstyrene er holdt orientert, og vi har informert enkeltkunder som har tatt kontakt, sier Husby.

Styret i Svarttjern borettslag og formann Tor-Erik Røberg-Larsen har fortsatt ikke besvart Lokalavisens henvendelse i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere