RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger seg ikke bakpå

Linderud-Grei Toppfotball har målsetting om å score minst tre i hver kamp. Nå har de istedet tre kamper uten nettkjenning, i riktig mål.

rødtvet: Det var nemlig den uheldige Linderud-Grei-midtstopperen, Candita Reyes Brand, med kampens eneste nettkjenning, som sørget for at Manglerud Star kunne reise hjem med 1-0-seier lørdag. Høyst ufortjent, ifølge trener Kenneth Eriksen.
Resultatmessig er jeg dritskuffa, fotballmessig er jeg kjempefornøyd, mener han.

Styrte 1. omgang

Det var hjemmelaget som styrte kampen hele 1. omgang. LGT-jentene fremstod som meget pasningssikre og bearbeidet MS, som ble løpende mellom. De spilte seg til flere store målsjanser etter spill ut på kantene, men målene uteble.
Helt til MS, etter fem minutter av 2. omgang, fikk frispark omtrent på midtstreken. Ballen ble slått høyt og langt inni feltet, der Candita Reyes Brand upressa stusset den inn i eget mål. Det er Linderud-Grei's eneste scoring på tre kamper.
Vi har ikke nok guts, er trenerens oppfatning. Om målet sier han følgende:
Sånne får man et par av i løpet av en sesong. Utrolig kjipt at det kom i denne kampen. Vi hadde fortjent bedre.

"Cup-taktikk"

Etter scoringa endrer nemlig kampbildet seg. Det tidligere så rolige og gjennomtenkte LGT-laget begynner å jage og stresse, samtidig som MS slippes mer inn i kampen.
Vi legger tidlig om til 3-4-3. Dette har vi trent på og blitt enige om. Samme om vi taper med ett eller to mål. Vi vil jage scoringer, forteller Eriksen.
"Cup-taktikken" hjalp ikke groruddalslaget til seier denne gangen, men treneren er sikker på at det vil løsne snart.
Hvor mange tap må til før dere begynner å legge dere bakpå?
Det skjer i hvert fall ikke på denne siden av sommeren. Jeg tror heller det er fare for at vi blir mer offensive, sier Eriksen bestemt.
Nå ligger laget nest sist i 1.divisjon, men det er såpass jevnt at det fort kan endre seg med noen seire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere