RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lei av å vente på Nye Major


 
 
Flere boligkjøpere varsler gruppesøksmål mot utbyggerne i Sørkedalsveien.

Kristin Ellingsen (28) er en av flere kjøpere som er lei av å vente på leiligheten hun kjøpte i boligprosjektet Nye Major på Majorstuen i Oslo i 2005, skriver Dagens Næringsliv.
- Jeg trodde jeg skulle flytte inn i 2007, sier hun til avisen. I følge kjøpekontrakten skulle leiligheten vært ferdig i løpet av høsten i fjor, men først ved juletider kan hun regne med å flytte inn.
- Det sto ingenting i kontrakten om at det kunne bli forsinkelser. Man innstiller seg jo på å skulle flytte inn. Det er ganske rart å tenke på at det har gått tre år siden jeg kjøpte, sier Kristin Ellingsen til DN.

Hun går nå rettens vei mot utbyggerselskapet Sørkedalsveien 9 AS, med krav om erstatning. Ifølge Ellingsens advokat vurderer flere andre misfornøyde kjøpere å slutte seg til søksmålet.

Stig Hvinden, daglig leder i Sørkedalsveien 9 AS, avviser at kjøperne har noe krav.
- De er ikke sikret noe bestemt leveransetidspunkt gjennom kontrakten, påpeker han overfor DN.

Årsaken til at ferdigstillelsen har tatt lengre tid enn antatt, er ifølge Hvinden et stort generelt press i byggebransjen.
Investor Torstein Tvenge og hans barn eier halvparten av utbyggerselskapet gjennom Titas Eiendom As, mens Kenneth Sandvold og Stig Hvinden eier resten gjennom selskapet Naturbetong as.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere