*Nettavisen* Nyheter.

Lei bikkjedritt på turveien

Kai M. Arnesen går ofte tur med schæferen Cæsar langs turveiene ved Østensjøvannet. Nå er han oppgitt over at Friluftsetaten har fjernet søppelkassene og at både innpakket og uinnpakket bikkjedritt ligger slengt langs turveien. Foto: Øystein Dahl Johansen

Kai M. Arnesen går tur med schæferen Cæsar hver kveld, men irriterer seg over hundebæsj som ligger slengt langs turveien.

ØSTENSJØVANNET: Tidligere var det to søppelkasser på strekningen mellom Østensjøvannet og Rustad skole. Nå er det ingen og her en kveld plukket Kai M. Arnesen med seg tre hundeposer som lå slengt, i tillegg til sine to egne.

LES OGSÅ: Fjerner søppeldunker for å spare miljøet

– Det er forferdelig stygt. En ting er å legge igjen bikkjemøkka, en annen ting er å legge den igjen innpakket i plast, sier Kai oppgitt.

Han mener hundeeierne må ta ansvar for egen bikkjedritt og ta det med seg. Samtidig er han oppgitt over at søppelkassene langs turveien er borte.

– Dette området er mye brukt av skoleelver og barnehager og de skal jo bort å ta på alt som er. Det kan være farlig for barna å få dette i seg og det er heller ikke særlig hyggelig å se på for oss som alltid tar opp møkka etter hunden våre, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.