RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leken musikalsk safari på Løren

Naranhaverdenen er full av historier og sanger om små og store dyr. Fra mygg til krokodille som danser på line.

LØREN: En forestilling som spilles i Kanonhallens Bistro for anledningen, og riktig så mange hadde skoftet VM på ski og latt vinterferie være vinterferie.

For de små

– Dette er en konsert for de små. Vi har lagd sanger om forskjellige dyr. Hver sang har en liten presentasjon. Vi synger om apekatter, hester, krokodiller, mygg, og mange andre dyr, forteller en blid og fornøyd Veronica Salinas etterpå.

Ved hjelp av små historier og sanger om forskjellige dyr, blir de minste aktivisert med sang og bevegelser. Så enkle og syngbare at til og med de voksne greier å bli med.

– Vi tar med barna på en musikalsk reise, der sangene bindes sammen og dyrene viser forskjellig humør og følelser. Musikken er folkemusikk fra hele Latin-Amerika, sier Marius Graff.

Ved at de bruker norsk, portugisisk og spansk, lager den lekne duoen også rom for at barna kan komme med sine språk og sine erfaringer.

– Vi har bevisst jobbet aktivt for å bygge opp en god og trygg stemning der barna tør å bidra med sin kreativitet, med sin bakgrunn og sitt morsmål, utdyper Veronica Salinas.

Quack

Forestillingen er laget for de minste, og det er tydelig at barna rives med av lydene, stemningen, bevegelsene og fargene.

Mens de større barna, les de voksne, er aktivt med på å synge og bevege seg.

Ikke vanskelig å forestille seg en krokodille som danser på line, men blir svimmel når den tar en piruett.

Eller endene som snakker litt mer på en annen måte i og med de har sine aner i Latin-Amerika. De «quacker».

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere