RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekende lett for Oslo Volley

OSI hadde lite å stille opp med mot Oslo Volley i NM-kvartfinalen tirsdag.

Trasop: Oslo Volley fikk det svært så enkelt i kvartfinalemøtet mot OSI i Oppsal Arena tirsdag kveld. Kun litt motstand i det tredje settet var det OSI maktet å by på av motstand, mot et heltent og ikke minst humørfylt hjemmelag som nå viser storform i både seriespill og i NM.

- Går for gull

Oslo Volley-trener Ole Martin Kleivenes var slett ikke overrasket over å vinne en kvartfinale med så klar margin;

- OSI er et lag vi skal slå ganske enkelt, men det er jo alltids en fare for at man kan gå på en liten smell i slike type oppgjør. Men, jentene sørget for at mine bekymringer i forkant ble gjort til skamme. Vi hadde god kontroll i hele kampen og jentene gjorde som vi avtalte på forhånd.

- Nå går vi helt klart for gull. Håper å slippe Koll i semifinalen, men heller møte dem i en NM-finale. Spillerne har tatt mange steg i riktig retning og klarer vi å slå Koll to ganger til denne sesongen, ja da vil jeg karakterisere det som en perfekt sesong, forklarte treneren til Nordstrands Blad.

- Enkel spasertur til semifinalen

Oslo Volley sin dyktige kant- og diagonalspiller, Ragnhild Aas, ser nå for seg å vinne "The Double" etter den overbevisende forestillingen mot OSI.

- Vi topper serien og går selvfølgelig for å vinne både den og NM. Vi fikk det lett ikveld mot OSI, en såkalt "enkel spasertur" til semifinalen, fortalte spilleren som også har 11 landskamper for Norge.

- Håper videre på Koll i en "drømmefinale", avsluttet Aas som sammen med resten av Oslo Volley også bar stor preg av sitt strålende humør gjennom hele kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere