RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekestue for BSK

Bækkelagets 18-årslag herjer i Sparserien. I helgen ble Mjøndalen, Helset og Sarpsborg slått sønder og sammen på hjemmebane.

Bekkelaget: Ingen er i nærheten av BSK (bortsett fra kanskje Nordstrand). Helgens første motstander var Mjøndalen, og de ble utspilt etter alle kunstens regler.

Vi har en veldig bra bredde i troppen. Uansett hvem vi setter inn på banen, så vet vi har de presterer bra. Alle er giret på å vise seg frem, for det er stor kamp om plassene på laget, sier trener Sissel Bleivik.

Mot Mjøndalen lot Blevik stort sett hele førsterekka hvile i lange perioder. Likevel feide BSK stakkars Mjøndalen av banen. Det var rått parti.

Utfordringen vår er å motivere jentene siden mange av dem allerede har opplevd så mye, sier Bleivik.

Men Sparserien har de aldri vunnet, så det bør henge høyt?

Å, ja. Sparserien er en gulrot for alle jentene, og det er noe de gjerne vil vinne, sier Bleivik.

I fjor røyk gullet med et fattig mål i den siste og avgjørende kampen mot Bjørnar. I helgen viste BSK-jentene at de er på god vei mot deres første seier.

Jentene bruker så mye tid på håndballen, så dette vil de vinne. Og så synes de det er stas å få vist seg frem i Bækkelagshallen, for det er ikke så ofte vi spiller her, sier Bleivik, etter at Mjøndalen er banket 39-20.

At det gror godt i BSK er det ingen tvil om. 88-årgangen med Christina O"Sullivan & Co. har vært knallgode i mange år, men gjengen som kommer bak er ikke mye dårligere. Mot Mjøndalen fikk 15-åringen Nora Mørk sjansen, og hun er et talent i superklassen.

Både Nora og tvillingsøster Thea har behov for å spille på et høyere nivå. De trenger litt stimuli, og de er jo mer enn gode nok til å spille på dette laget, sier Bleivik.

Nora svarte på tilliten med å score fire mål mot Mjøndalen.

Det gikk helt greit. Jeg synes jeg surret litt mye, sier Nora.

Hva synes du om å spille på 18-årslaget?

Det er kjempebra for meg å få være med her. Det er bra trøkk, og mange gode spillere jeg kan lære av, sier Nora.

Men ambisjonene strekker seg lenger enn det. Nora blir 16 år i april, og det ser hun frem imot.

Målet mitt er å spille i eliteserien som 16-åring, sier Nora Mørk.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere