Gå til sidens hovedinnhold

Lekestue mot et skadeskutt TIK

Med en herlig dragning og et nydelig skudd fastsatte Mathias Trygg sluttresultatet til 10-1 mot et TIK-lag som ligger med brukket rygg.

Jordal Amfi: Det var aldri spennende på Jordal Amfi i torsdagens kamp mellom Vålerenga og TIK. Trondheimslaget sliter maksimalt økonomisk, i tillegg til å ligge nederst på tabellen.
Jeg frykta at det ville bli overkjøring da jeg så hva slags lag de kom med, sier Espen Knutsen etter kampen. TIK-spillerene, som ikke har fått lønn på to måneder, hadde verken vilje eller engasjement på isen, og det ble en real lekestue for serieleder Vålerenga.

Toppoppgjør til søndag

Det som derimot er spennende er søndagens toppoppgjør mot erkerivalene fra Hamar. Og det spørs om null motstand mot TIK er den beste oppladningen til sesongens viktigste kamp for blåtrøyene hittil.
Alle skjønner jo at vi må opp et par hakk til søndag. Om dette var en optimal oppladning eller ikke veit jeg ikke, men det som er bra er at ingen har sliti seg ut i dag, og vi fikk brukt hele stallen, sier Knutsen. Vålerenga ga på ingen måte alt de heller, men likevel spilte de hurramegrundt med et TIK-lag som ikke var tilstede. Det kan jo være forståelig i og med at klubben slår seg konkurs dersom de ikke får hosta opp 1.5 millioner innen midnatt søndag.
Vi får håpe de klarer å rydde opp og at vi ser TIK igjen neste år. Det er veldig negativt for norsk ishockey om de blir borte. Vi må ha lag lenger nord enn Hamar, sier VIF-treneren til NTB. Nå er imidlertid alt fokus mot søndagens kamp, og Knutsen er optimist.
Jeg har trua til søndag. Vi har ikke tapt for Storhamar i år, og har ingen planer om å gjøre det til søndag heller, sier han selvsikkert.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar