*Nettavisen* Nyheter.

Lene skjøt Røa til topps

Lene Mykjåland avgjorde seriekampen mot Fløya.

Lene Mykjåland skjøt Røa til serieledelse i den siste seriekampen før sommerferien.

RØA: Siden Kolbotn gikk på et overraskende tap hjemme for Klepp, tok Røa over tabelltoppen etter at Mykjåland avgjorde hjemmekampen mot Fløya for Røa. To sene mål av den målfarlige spissen sikret 4-2-seier til vertene.

- Vi er forberedte på at vi må kjempe hardt for seieren i hver kamp, og det måtte vi også denne gangen. Motstanderne ligger lavt og kompakt mot oss, og alle er nok veldig interesserte i å slå oss, mener Røa-trener Geir Nordby.

Mykjåland i form

Den regjerende seriemesteren har likevel klart å ta over serieledelsen. Etter en noe rufsete start på sesongen har nå Røa ti strake trepoengere. Mye av æren for det har Lene Mykjåland, som tar sommerferie som toppscorer i Toppserien.

- Hun har virkelig vokst i år og blitt en mer komplett spiller, mener trener Nordby.

Lang pause

Nå gjenstår bare kvartfinale i cupen hjemme mot Arna-Bjørnar tirsdag før Røa tar sommerferie. Kamppausen blir i år lenger enn vanlig grunnet EM. Faktisk er det nesten tre måneder til neste seriekamp for Røa.

- Det blir en utfordring, men vi begynner å bli vant med at det er slik. Jeg gir jentene én uke ekstra ferie, og så samles vi etter tre uker. Da tar vi blant annet en treningsleir i utlandet, forteller Geir Nordby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.