Les onkelens gripende farvel med Charlotte

Charlotte Bøhler Wilhelmsen døde etter å ha blitt påkjørt av en bil mens hun gikk på fortauet.

Charlotte Bøhler Wilhelmsen døde etter å ha blitt påkjørt av en bil mens hun gikk på fortauet. Foto: Camilla Svendsen/Privat

Lars Henrik Bøhler deler tankene sine gjennom lokalavisen etter niesen døde i den tragiske bilulykken tidligere denne uken.

12.09.14 14:57

SKI: Charlottes onkel, Lars Henrik Bøhler delte sine tanker rundt Charlotte Bøhler Wilhelmsens tragiske bortgang etter ulykken ved ring 2 , gjennom Østlandets Blad.

Lars Henrik Bøhler var selv på ulykkesstedet torsdag for å legge ned blomster.

Kjære høyt elskede Charlotte

Charlotte øste av sin omsorg, kjærlighet og visdom til alle som trengte hennes hjelp og støtte. Hennes lune smil og smittende latter vil bli husket av alle i hennes omgangskrets, og den var stor. Hun begeistret alle og likte å skape nye ting som kunne glede andre. I sommer fortalte hun meg med stor innlevelse og entusiasme om alle sine planer, drømmer og alt det gode og vakre hun ønsket å gjøre og oppnå i livet. Det lyste av begeistring og glede i hennes vakre øyne og hun mente at alt var mulig bare man ville og kjempet hardt nok.

Hun ønsket at hennes datter skulle vokse opp sterk og trygg og hun tok vare på henne og beskyttet henne, til sist med sitt eget liv.

Nå er hennes hjerte stilnet og vi har bare gode minner igjen. Gledens og sorgens tårer følger hverandre, men nå er det sorgen som brøyter vei.

Vi savner deg så veldig.

Din onkel Lars Henrik BøhlerNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.