RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funkis kro er historie, lokalene tømt og på en plakat på vinduet etterspørres nye drivere av stedet.
Funkis kro er historie, lokalene tømt og på en plakat på vinduet etterspørres nye drivere av stedet.

Leter etter den rette

Det er fremdeles ikke bestemt hva som skal inn i de tidligere lokalene til Funkis kro.

HOLTET: Innehaveren av Funkis, Shahid Iqbal, mistet skjenkebevillingen i juli. Etter lørdagsjazzen 1. september, stengte han døren til den populære kroa for godt. Bydelens eneste møtested med levende musikk var derved historie.

Apoteket utvider

Lokalet er nå fullstendig tømt og fremstår som et rålokale med mange muligheter, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya eiendom, eier av Kongsveien 104.

Det eneste som skjer i nærmeste fremtid er at apoteket utvider butikklokalene sine 40 kvadratmeter inn i de tidligere Funkis-lokalene, forteller han.

For de resterende 200 kvadratmeterne leter Indahl fortsatt etter den riktige driveren.

Mange henvendelser

Vi er på jakt etter den rette personen med et ok konsept. Etter at vi hang opp en plakat om ledige lokaler, har jeg fått rundt ti henvendelser. Mange spennende ting. Det kan bli alt fra en god sushibar til et folkelig kaffested, eller kanskje noe midt imellom, smiler han.

Det eneste jeg kan bekrefte er at Anett Mathisen, innehaver av Utsikten Café, ikke lenger er blant interessentene, legger han til.

Nybygg

For Bjørn-Erik Indahl står et spisested øverst på listen i Kongsveien 104. Maya eiendom har som kjent kjøpt nabotomten. Plan- og bygningsetaten godkjente i høst planene for et nybygg som skal knyttes sammen med det nåværende i samme funksjonalistiske stil.

Den nye seksjonen blir én etasje høyere, og skal inneholde tre etasjer med næringslokaler. På toppen er det plass til en leilighet på 240 kvadratmeter. Parkeringsplassene legges i et underjordisk anlegg, fortalte Indahl til Nordstrands Blad i oktober.

For alle

Det nye spisestedet skal ikke være eksklusivt for én interessegruppe. Vi skal ha plass til alle, sa han den gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere